Rob Scott

Commercial Manager

Stel je even voor.

Ik ben Rob Scott, 44 jaar oud en ik ben account manager.

Kun je wat meer over je werk vertellen?

Mijn rol als account manager is orders verwerken, meer orders genereren. Ook de in en verkoop van AGF producten alsmede de administratieve taken verzorg ik. Transportvereisten, bedrijfsontwikkelingen zoals verschillende productlijnen initieren en nieuwe klanten aanleveren behoren tot mij taken pakket. Klantrelaties opbouwen, analyseren van trendpatronen, kortom het nog winstgevender maken van mijn servicedesk is mijn primaire taken.

Met welke producten werk je en welk product is je favoriet?

Mango's, omdat het een nieuw product binnen mijn klantenprofiel is. Mijn favorieten is zachtfruit, ze zijn het mooist, waarschijnlijk vanwege hun felle kleuren en het lekkerst.

Hoe zie je je sales desk in de toekomst?

Het is belangrijk om ons huidige klantenbestand te behouden en uit te breiden terwijl we kijken naar nieuwe producten en nieuwe klanten. We bouwen voort op wat we hebben en we ontwikkelen wat we niet hebben zoals meer programma’s.

Wat breng je als persoon bij Davis?

Ik breng graag gelach (voornamelijk om mezelf), expertise op het gebied van fruitkwaliteit, seizoensinvloeden en technische vereisten. Wat ik nog meer meebreng is een ‘lean’ management stijl en het efficiënter maken van operationele processen.

Wat is je persoonlijke aanpak in je werk?

Ontspannen maar gedreven om de business te laten gebeuren, ik hou er niet van om mensen teleur te stellen, zowel in het bedrijfsleven als in het regulere leven. Graag zet ik een stapje extra om ‘DE’ man te zijn voor de klus!!

Handelsweg 200, 2988DC Ridderkerk, Nederland

Davis Foodgroup - Ria Grafisch Ontwerp - Klok Software