Chris Neve

Commercial Executive

Stel je even voor

Ik ben Chris Neve,  31 jaar oud en mijn functie is commercial executive. 

Wat doe je bij Davis?

Enorm hard werken en het zoeken van het juiste fruit en de mogelijke transport opties.

Hoe ben je bij Davis gekomen?
Ik ben voorgedragen door een vriend met wie ik eerder had gewerkt, hij kende mijn werk ethiek en dacht dat ik een geweldige aanvulling op het team zou zijn.

Waarom werk je bij Davis?

Ik wilde een carrière en niet alleen een baan, mijn arbeidsethiek wordt geprezen en op vertrouwd. Ik maak het werk van andere mensen gemakkelijker en daarbij creëer ik mijn eigen sales. Davis heeft een familiare sfeer waar ze je steunen en ook de waarde kennen van balans tussen werk en privé. Dit betekent dat ik ijshockey kan blijven spelen en naar de sportschool kan gaan, hierdoor blijft mijn fysieke en mentale gezondheid in topconditie.

Wat maakt je werk zo leuk? Binnen jouw branche en bij Davis als bedrijf?

Ik werk aan de Davis worldwide 'tradings'-desk, de mensen met wie ik werk maken dit een geweldige plek om te werken, het is leuk dat we het werk gedaan krijgen en ze staan achter je om er voor te zorgen dat de zaken soepel verlopen.

Wat voor soort product vind je het leukst/mooist/lekkerst/favoriet en waarom?

Het product dat me succes geeft en leermomenten is absoluut de kers, fruit waarvan we onszelf zouden kunnen classificeren als specialisten. Rainier-kersen zijn een geweldige traktatie, vooral omdat kersen onze specialiteit is. Maar voor het eten kan ik het niet laten om een ​​goede appel te eten, misschien saai, maar ik hou van een knapperige appel. Het is altijd super zodra we topkwaliteit krijgen van onze vaste telers.

Handelsweg 200, 2988DC Ridderkerk, Nederland

Davis Foodgroup - Ria Grafisch Ontwerp - Klok Software