Mark Wright

Commercial Manager

Stel je even voor.

Ik ben Mark Wright, 31 jaar oud en ik ben de eerste kracht binnen Davis Worldwide.

Waarom werk je bij Davis?

Ik werk bij Davis, niet omdat het moet, maar omdat ik het wil en geniet van wat ik doe, van de vele aspecten van de functie, mijn collega's waarmee ik werk tot de klanten en leveranciers waar ik voor zorg. Het bovenstaande naast de autonomie om nieuwe en bestaande business te ontwikkelen en dat tegelijkertijd te kunnen hebben (balans tussen werk en privé).

Wat voor soort product vind je het leukst/mooist/lekkerst/favoriet en waarom?

Mijn meest favoriete producten zijn toch wel de Flavourking-pruim, de balans tussen zoet en zuur is harmoniserend, het enige nadeel is dat het seizoen maar kort is per jaar.

Hoe zie je je sales desk in de toekomst?

Ik zie mijn verkoopafdeling in de toekomst groeien met export naar andere landen en verder een groter team bouwen om de groeiende verzoeken van bestaande bedrijven van 3rd party-verpakkers het hele jaar door op te vangen. Samen met het toevoegen van nieuwe categorieën zachtfruit en noten aan het Davis-portfolio voor in de toekomst.

Wat breng je als persoon naar Davis? Wat is jouw toegevoegde waarde als persoon bij Davis?

Ik breng meer dan 10 jaar ervaring in de industrie mee vanuit een aantal verschillende gebieden, (inkoop / transportketen / commerciële verkoop / IT-ondersteuning / kennis van pakhuizen / begrip van technische documentatie)

Als persoon breng ik een vriendelijk, hardwerkend, ambitieus en loyaal karakter naar het team, die mijn kennis en ervaring graag doorgeeft aan het team.

Wat is jouw persoonlijke benadering in je werk?

Mijn persoonlijke benadering is een zeer toegewijde en vastberaden benadering om de taak gedaan te krijgen, vaak gedacht dat ik een 'een hond met een bot mentaliteit' heb ik geef echt niet op totdat ik gedwongen word om los te laten.

Davis Foodgroup - Ria Grafisch Ontwerp - Klok Software