Paul Tomlinson

Managing Director

Stel je even voor.

Ik ben Paul Tomlinson, 40 jaar oud en ben algemeen directeur van Davis

Vertel ons meer over je werk / salesdesk / afdeling. Wat doe je precies?

Ik probeer me te concentreren op de bedrijfsstrategie, mijn collega's te ondersteunen waar en wanneer ze het nodig hebben. Het is voor mij van groot belang dat we trouw blijven aan onze kernovertuigingen en -waarden en dat we elk lid van het team helpen hun potentieel te benutten.

Waarom werk je bij Davis en wat maakt je werk zo leuk?

Waarom niet? Voor mij is het belangrijk dat de cultuur van het bedrijf iets is waar ik in geloof, iets waar ik kan inkopen en uiteindelijk aan mensen kan verkopen. Ik ben erg trots op onze cultuur en hoe we deze vertegenwoordigen in het bedrijf. Daarbij vind ik het heerlijk om deel uit te maken van een gezin. We werken voor elkaar, we werken samen om ons allemaal te laten profiteren, van telers tot aan klanten en alles wat er tussenin zit.

Wat breng je als persoon naar Davis?

Wat is jouw toegevoegde waarde als persoon bij Davis? Ik ben graag nuchter, maar deze vraag vereist minder nederigheid. Ik denk dat als persoon heb geholpen bij het definiëren en vormgeven van wie Davis nu is. Ik zou graag zien dat de principes die ik toepas gezien mijn rol, mijn collega's en het bedrijf helpen begrijpen wie we zijn, een mensenbedrijf, klaar om te dienen.

Wat is jouw persoonlijke benadering in je werk?

We zijn een mensenbedrijf dat relaties opbouwt en werkt met mensen wie we vertrouwen en waarmee we al vele jaren samenwerken. Dus we moeten iedereen altijd met respect en integer behandelen, eerlijk zijn en volledige transparantie geven is het belangrijkste.

Wat wil je dat 100% in je persoonlijke artikel staat?

Dat de andere leden van het team erkend worden voor hun bijdrage.

Davis Foodgroup - Ria Grafisch Ontwerp - Klok Software