Dennis Koemans

Account Manager

Stel je even voor.

Ik ben Dennis Koemans, 37 jaar, getrouwd en heb vier kinderen. Davis Solutions is mijn desk, wat betekent dat ik naar oplossingen zoek voor bedrijven die problemen hebben met hun producten met betrekking tot de kwaliteit. Als er bijvoorbeeld een container met AGF handel door een incident onderweg naar Rotterdam niet meer aan de CAT 1. kwaliteitseisen voldoet, dan zoek ik naar een oplossing waardoor het product toch een geschikte klant vindt.

Met welke producten werk je?

Met alle producten waarmee problemen kunnen ontstaan. Dit hangt af van de weersomstandigheden, seizoenen en of incidenten ten tijden het transport.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Dat ik met mijn broers werk. Ik ben oplossingsgericht bezig en kan leveranciers helpen. Het omgaan met klanten, het klantencontact.

Waarom werk je bij Davis?

Ik vind het geweldig om met familie te werken. Het werk is heel dynamisch. De ene dag werk je met appels, de andere dag met druiven of bananen. Ik vind het leuk om te zoeken naar het juiste product voor de klant.

Wat breng je als persoon bij Davis?

Ik ben altijd positief en geef het team een positieve boost. Ik probeer de persoon te zijn wat overal inzetbaar is, dit betekend Davis Foodgroup breed.

Wat is je favoriete product?

Ananas; die vind ik het lekkerst.

Davis Foodgroup - Ria Grafisch Ontwerp - Klok Software