Wilm Koemans

Accountmanager

Stel je even voor.

Ik ben Wilm Koemans, 33 jaar, ben getrouwd en heb twee kinderen. Mijn functie is accountmanager voor Davis Europe en doe de inkoop en verkoop van een zeer mooi en uniek product namelijk de Redlove appel en de Celestèe Sappen.

Met welke producten werk je?

Met de Red Love appel en de Celestèe Sappen.

Waarom werk je bij Davis?

Ik vind de manier van werken en handelen fijn. We werken met een mooi team van familieleden en commerciële krachten. We kennen elkaar door en door. Het is heel gezellig, het voelt net als vroeger, gewoon thuiskomen. Het is een voorrecht om met Redlove en Celestèe sappen te mogen werken, ook een belangrijke reden om bij Davis te werken.

Hoe zie je je sales desk in de toekomst?

Een Davis Juice & Foods desk voor de Red Love appel en Red Love producten zoals sappen, jam en limonades. Om vervolgens de wereld ermee te veroveren.

Wat breng je als persoon bij Davis?

Ik breng vrolijkheid en maak altijd grappen, alleen heb ik ook oog voor producten die anderen eigenlijk voorbijlopen. Zo heb ik de Red Love appel en de kersenteler met wie we werken mogen verwelkomen als preferred supplier. Kortom ik ben een specialist in unieke producten; daarvoor kunnen mensen bij mij terecht.

Wat is je favoriete product?

De Red Love appel. Daar heb ik een speciale connectie mee. Die vind ik ook het lekkerst. Het is een uniek product waarmee ik me kan onderscheiden.

Handelsweg 200, 2988DC Ridderkerk, Nederland

Davis Foodgroup - Ria Grafisch Ontwerp - Klok Software